Reklam
  • Reklam
BİR YIL ÖNCE TEMELİ ATILAN HASTANEYE ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI

BİR YIL ÖNCE TEMELİ ATILAN HASTANEYE ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI

Çorum’da bir yıl önce görkemli bir törenle temeli atılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'ne aradan geçen zamanda bir çivi dahi çakılmadı.

03 Eylül 2021 - 14:03

 bin 250 metrekare kapalı alana sahip, 55 hastanın yataklı olarak tedavi görebileceği, bodrum, zemin ve bir kattan oluşan ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olacağı açıklanan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için 1 Eylül 2020 tarihinde temel atma töreni düzenlendi.

Törene Vali Mustafa Çiftçi, AKP Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Garnizon Komutan V. Per. Alb. Ferhan Işık, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu, AKP İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ile MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sağlık çalışanları katıldı.

TEMEL ATILDI SONRA UNUTULDU

Törende yapılan konuşların ardından kurdele kesilerek iş makineleri alanda merkezin temellerini açmaya başladı.

Ancak aradan geçen 1 yılda 6 ayda tamamlanacağı söylenen tanı merkezine bir çivi çakılmadı.

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, 1 yıl sonra tanı merkezi inşaata giderek inceleme yaparak, “Burası da yarım kalan yatırımlar grubuna dahil edilmesin. Lütfen verdiğiniz sözleri yerine getirin. Bir yıldır bir çivi çakılmamış. O gün atılan temel ile duruyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti