Reklam
  • Reklam
Bir neşter de 5. Sanayi Sitesi’ne

Bir neşter de 5. Sanayi Sitesi’ne

Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte çözüm turlarına başlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçenin en büyüğü olan Pınarbaşı 5. Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu. İşbirliğinin önemine dikkat çeken İduğ, hurda araçların kaldırılması sorununu Haziran ayı sonuna kadar çözeceklerini söyledi.

20 Haziran 2020 - 19:00

Haziran ayı sonuna kadar süre 

 

5. Sanayi Sitesi Başkanı Turgay Avcı, İzmir Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necdet Heppekcan, Bornova Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent İşçi ile bir araya gelen Başkan İduğ, en büyük sorunun yolları işgal eden hurda araçlar olduğunu belirterek, “Bu sorunu Anjiyo Projesi ile 2.  ve 3. Sanayi Sitelerimizde çözdük.  Aynı yöntemi burada da uygulayacağız. Hurda araç sahiplerine Haziran ayı sonuna kadar süre veriyoruz. Bu sürenin sonunda tüm hurda araçları yasal prosedürlere uygun şekilde kaldırıp sokaklara nefes aldıracağız” dedi.

 

Başkan İduğ’a teşekkür

 

Bornova Belediyesi’nin sanayi sitelerinin temizliği konusunda ciddi çalışmalar yürüttüğünü ifade Avcı, Heppekcan ve İşçi ise yaklaşımı nedeniyle Başkan İduğ’a teşekkür ederek, hurda araçlarla ilgili sorunun en kısa sürede çözüleceğine inandıklarını dile getirdi.

 

Ziyarette sorunların çözümü ve daha modern bir sanayi sitesi yaratma yolunda ayda bir gün esnafı ile toplantı yapılması kararı alındı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek