Reklam
  • Reklam
Bingöl’ün istifa nedeni belli oldu

Bingöl'ün istifa nedeni belli oldu

Yavuz Bingöl MESAM başkanlığından istifa etti. Bingöl'ün istifasında Orhan Gencebay'ın 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yıpratmama' kaygısının bulunduğu iddia edildi.

08 Mart 2018 - 14:09 - Güncelleme: 08 Mart 2018 - 14:11

Yavuz Bingöl'ü Orhan Gencebay istemedi iddiası Kültür Bakanlığı tarafından Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'ne (MESAM) kayyum olarak atanan yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan ve 2 gün önce yapılan toplantıda başkan seçilen Yavuz Bingöl, istifa etti. Bingöl'ün, Orhan Gencebay'ın "Yavuz çok yıprandı, Sayın Cumhurbaşkanı'nın adı da Yavuz'un başkanlığı nedeniyle çok ortaya atılıyor, Fuat Güner'in başkan olması daha uygun olur" mesajına tepki göstererek istifa ettiği öğrenildi.

Yavuz Bingöl'ü Orhan Gencebay istemedi iddiası T24'ten Gonca Tokyol'un haberindeki iddialara göre, hükümet tarafından kayyum olarak atanan yeni yönetim, ilk toplantısını iki gün önce gerçekleştirdi ve Yavuz Bingöl, MESAM Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. MESAM'ın eski başkanı olan, ancak bir süre önce, Arif Sağ ile tartışmaya girerek yönetim kurulundan istifa eden Orhan Gencebay sürece dâhil oldu ve Bingöl yerine Fuat Güner'in başkan olması yönünde görüş belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti