Reklam
  • Reklam
Bıçakla Saldırıya Uğramalarına Rağmen Şikayetçi Olmadılar

Bıçakla Saldırıya Uğramalarına Rağmen Şikayetçi Olmadılar

Eskişehir'de eşi ve kızını sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi (62) ile onu engellemeye çalışırken bıçak kullandığı iddiasıyla tutuklanıp daha sonra da serbest bırakılan Tolga Daşkıran'ın (19) yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya katılan Ahmadi'nin eşi Shannaz Nazari ve kızı Nasimgül Ahmadi şikayetçi olmadıklarını söyledi.

19 Temmuz 2022 - 09:51

Odunpazarı ilçesi, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’nde 5 Şubat’ta Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi, sokakta ortasında eşi Shannaz Nazari ve kızı Nasimgül Ahmadi’yi bıçakla yaraladı. Bu sırada caddede bulunan Tolga Daşkıran ve arkadaşı Hüseyin Şahin (17) kadınların çığlıklarını duyarak olaya müdahale etti.

Hüseyin Şahin, yere düşürdüğü Abdulkadir Ahmadi tarafından ayak bileğinden bıçaklandı. Tolga Daşkıran ise çıkan arbedede Abdulkadir Ahmadi’yi bıçakla yaraladı. Olayın ardından tutuklanan Tolga Daşkıran, 3 gün sonra avukatının itirazıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Abdulkadir Ahmadi ise olaydan 6 gün sonra tedavisi tamamlanıp taburcu edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti