Reklam
  • Reklam
BESİAD ve Karşıyaka, Kızılay’ın kan kampanyasına büyük...

BESİAD ve Karşıyaka, Kızılay'ın kan kampanyasına büyük ilgi gösterdi.

Her yıl binlerce vatandaşa 250 kan bağış noktasıyla kan bağışı imkanı sağlayan Kızılay kırmızı alarma geçti. Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği'de (BESİAD) biten kan stoklarına dikkat çekmek adına Bostanlı Balıkçı Parkı'nda kurdukları stantla Karşıyakalıları kan bağışına çağırdı. Karşıyaka halkı ve Saygın İş Adamları kampanyaya büyük ilgi gösterdi.

07 Şubat 2018 - 15:31 - Güncelleme: 07 Şubat 2018 - 15:47

Beklenenin üzerinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan BESİAD üyeleri memnuniyetlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kampanyaya destek verenler arasında  Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün ve çeşitli dernek başkanları da yer aldı.  

BESİAD (Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akdaş, "Bağış için kuyrukların oluştuğu, önceki kan bağışının iki katından fazla adete ulaşmasında katkısı olan, sesimize karşılık veren tüm dostlara ,işlerini bırakıp bağışa koşan Bostanlı esnafına ,sonsuz şükranlarımızı sunarız...Yaşları küçük olduğu için kan verememelerine rağmen ,ellerinde Türk bayraklarıyla destek olmak için gelen ,yaşı küçük kalpleri büyük yüreklere sonsuz teşekkürler... Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can..." dedi.  Ayrıca katılım sağlayan lise öğrencilerine teşekkür etti.

Söz alan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel “ Dünya’nın her yerinden gelerek Türkiye üzerinde 100 yılı aşkın hesapları bulunan teröristlerin TSK’nın Afrin Zeytin Dalı operasyonunda karşımıza çıkmasıyla ilgili  yapılan bu kan bağışının anlamını daha iyi anlayabiliyoruz. Mehmetçiğimizi vatanın bölünmez bütünlüğü ve Ulusal güvenliğimiz için mücadele ederken biz vatandaşlarda milli sorumluluk olarak kanımızı vermeye hazırız. Kan vermenin insan sağlığı için önemi çok büyüktür. İnsan vucudu kan verilemse bile fazla ihtiyaç dışı olan kanları tahliye  etmektedir.

Kan bağışında bulunan vatandaşlar “kanımız Türk Milletine Armağan Olsun” dediler Mehmetçiğimize üstün başarılar dilediler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti