Reklam
  • Reklam
Berlusconi’nin soyunma odasındaki sözleri İtalya’da olay oldu

Berlusconi'nin soyunma odasındaki sözleri İtalya'da olay oldu

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, sahibi olduğu Monza takımının Olbia'yı 3-0 yenmesinin ardından sonrası soyunma odasına indi. Burada oyunculara bir konuşma yapan Berlusconi, "Bu takım, Milan'ı bile yener. Ancak şimdi size elveda diyeceğim çünkü f..hişelere gitmem gerekiyor." dedi. Bu sözler, İtalya'da gündem oldu.

02 Aralık 2019 - 17:39

İtalya ve Milan'ın eski başkanlarından Silvio Berlusconi, son konuşması ile yine kendisini hatırlattı. Uzun yıllar Milan'ın başkanlığını yapan, aynı zamanda eski İtalya Başbakanı olan Silvio Berlusconi, son olarak İtalya 3. Ligi'nde mücadele eden Monza takımını satın almıştı. Berlusconi, takımı Monza'nın Olbia'yı 3-0 yenmesinin ardından antrenman sahasına indi ve futbolcuları ziyaret etti. Monza taraftarlarıyla da kısa bir sohbet eden Berlusconi'nin bir sözü ise İtalya'da gündem oldu.

"BU TAKIM MİLAN'I BİLE YENER"

Eski İtalya Başbakanı, Monza taraftarları ile girdiği sohbette "Bu takım, Milan'ı bile yener. Hepiniz harikasınız, desteğiniz için teşekkür ederim. Ancak şimdi size elveda diyeceğim çünkü f..hişelere gitmem gerekiyor." sözlerini kullandı. Silvio Berlusconi'nin takımı Monza, İtalya Serie C'de 13 puan farkla liderlik koltuğunda oturuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti