Reklam
  • Reklam
"Ben kimsenin memuru olmadım"

"Ben kimsenin memuru olmadım"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kendisi hakkında hafta sonu ÖSO ile ilgili açıklamalarını sert bir dille karşılık vererek “Alayınıza başkaldırıyorum” dedi.

29 Ocak 2018 - 15:18 - Güncelleme: 29 Ocak 2018 - 15:25

 

“Ben kimsenin memuru olmadım”

Terör örgütü DEAŞ üyeleri hakkında küfürlü ifadeler kullanan Yılmaz, 101 gün o it sürüleri öldüremedi beni. Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmedim, Kimse benim gurur ve onurumla oynamasın. Cumhurbaşkanı, Dışişleri Bakanı olabilirsiniz ama sizin bana kabalık yapma hakkınız yoktur. Ben bir milletvekiliyim. Bu milletvekiline saygısızlık yapma hakkınız yoktur.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun "O zat benim memurumdu" sözlerini eleştiren Yılmaz, hiçbir zaman bir kişinin, partinin memuru, bürokratı olmadığını vurguladı. Yılmaz, devlete hizmet ettiğini, devletin memuru olduğunu ve Dışişleri Bakanlığı bürokratı olmaktan da her zaman gurur duyduğunu söyledi.

ÇAVUŞOĞLU NE DEMİŞTİ?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu haftasonu  Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarını sert bir dille eleştirmiş ve şunları söylemişti:

"CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Musul Başkonsolosluğumuz DEAŞ tarafından ele geçirilince bu zat, bana bunu oradaki korumalar, özel harekatçılar ve çalışanlar söylüyor. İfadelerinin kayıtları da bakanlıkta. Korkusundan 'Başkonsolos ben değildim' diyen bir korkak bu" ifadelerini kullandı. (AA)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti