Reklam
  • Reklam
"BELEDİYE BAŞKANLARI VERDİKLERİ HER SÖZÜ YERİNE...

"BELEDİYE BAŞKANLARI VERDİKLERİ HER SÖZÜ YERİNE GETİRECEK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, hangi siyasi görüşten, kimlikten olursa olsun al bayrağın altında yaşamaktan onur duyan bütün vatandaşlara selam ve sevgilerini gönderdiklerini söyledi.

30 Nisan 2019 - 15:46

 

Belediye başkanlarına, " CHP'li belediye başkanlarına oy veren bütün vatandaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Mazbatayı aldığınız günün ertesi gününden itibaren bir sonraki beş yılın hazırlıklarını şimdiden yapın. Verdiğiniz her sözü yerine getirin." dediğini aktaran Kılıçdaroğlu, on maddelik temel ilkeler belirlediklerini; verdikleri her sözün arkasında duracaklarını kaydetti.

"Bir arkadaşımız var. Mazbatayı aldı ama Yüksek Seçim Kurulu (YSK) hala karar vermedi. Niçin?" diye soran Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her seferinde uyardık. YSK'de görev yapan yargıçlar Yargıtaydan, Danıştaydan gidiyor. Yani sıradan yargıçlar değiller. Bu yargıçlar, her ortamda hukukun üstünlüğünü savunmak zorundadırlar. Siyasal baskılara göğüs germek, prim vermemek zorundadırlar. Biz YSK'den bunu bekliyoruz. Öyle 3, 5, 7 Mayıs değil bir an önce kararınızı verin ve Türkiye gerçek gündemine dönmüş olsun." değerlendirmesinde bulundu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı