Reklam
  • Reklam
BEDRİ SERTER FOÇA’DA FATİH GÜRBÜZ İÇİN DESTEK İSTEDİ

BEDRİ SERTER FOÇA'DA FATİH GÜRBÜZ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün kentte yürüttüğü seçim çalışmalarına katılan CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yerel seçim için Foça halkından destek istedi.

04 Mart 2019 - 11:44

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, hafta sonu mesaisine CHP Foça İlçe Örgütü ile birlikte sabahın erken saatlerinde başladı.

İlk olarak, CHP Foça İlçe Başkanlığı binasına gelen ve İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım tarafından karşılanan İzmir Milletvekili Bedri Serter ve İl Başkanı Yücel, burada ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle buluştu. Daha sonra Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün seçim çalışmasına katılan Bedri Serter, İl Başkanı Deniz Yücel, İlçe Başkanı Baran Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet ve Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

"GENÇLİK KİMDEYSE GELECEK ONDADIR" 

Foça'da esnafı tek tek gezerek Fatih Gürbüz için destek isteyen CHP'li Bedri Serter, kafeleri de ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet etti. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşıp sohbet eden Bedri Serter, 7'den 70'e herkesle sıcak ve samimi diyaloglar kurdu.

İl Başkanı Deniz Yücel ve İlçe Başkanı Baran Yıldırım ile birlikte Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ü işaret eden bir vatandaş, "Sayın vekilim genç siyasetçilerin arasında kalmışsınız..." diyerek, İzmir Milletvekili Bedri Serter'e takıldı. "İşte Cumhuriyet Halk Partisi'nin farkı..." diyen Bedri Serter de Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Gençlik Kimdeyse Gelecek Ondadır' sözüne atıfta bulundu. "Ben de çok yaşlı sayılmam" diyerek, espri yapmayı da ihmal etmedi. 

BEDRİ SERTER: FOÇA'DA İDDİALIYIZ 

Foça ziyaretinin sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Millet İttifakı'nın toplumda güçlü bir sinerji yarattığını ve İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Mersin başta olmak üzere bütün ülke genelinde olduğu gibi Foça'da da çok iddialı olduklarının altını çizdi. Yerel seçimin önemine değinen CHP'li Serter, "Tek adam iktidarına son vereceğiz" diyerek, 31 Mart yerel seçimlerinin de bu mücadelenin bir parçası olduğunu söyledi.  

İktidarı ekonomi politikaları üzerinden eleştiren Serter, "Türkiye'de ekonomi kötüye gidiyor. Bu kötü gidişata 'dur' dememiz lazım" diyerek, şunları söyledi: "Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak çok önemli projelerimiz var. Yerelde kalkınmayı hedefleyen projelerimiz ile halkımızın refah düzeyini arttıracağız" 

Fatih Gürbüz'ün belediye başkanlığında Foça'yı çok daha iyi yerlere taşıyacaklarına inandıklarını sözlerine ekleyen CHP'li Bedri Serter, "Genç adayımız Fatih Gürbüz, bugün olduğu gibi görevi devraldıktan sonra da  bütün Foça'yı kucaklayacak. Sadece belli bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olacak. Biz de onun takipçisi olacağız. Foça'daki değişimi herkes fark edecek" diye konuştu. 

DENİZ YÜCEL: FATİH GÜRBÜZ'E İNANIYOR VE ÇOK GÜVENİYORUZ 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de İzmir'in bütün ilçelerinde olduğu gibi Foça'da da adım attıkları her yerde büyük bir teveccühle karşılaştıklarını anlattı. İlgilerinden dolayı Foça halkına teşekkür eden Başkan Deniz Yücel, şunları söyledi: "Foça nadide bir sayfiye beldemiz. Demokrasinin, cumhuriyetin, Atatürk ilke ve devrimlerinin kalesi...  Enerjisiyle, duruşuyla, çalışkanlığıyla ve üretkenliğiyle öne çıkan belediye başkan adayımız Fatih Gürbüz ile esnaflarımızı ziyaret ettik, halkımız ile bir araya geldik, bugün burada  adeta seçimin nabzını tuttuk, çok yoğun ilgi ve alakalarını gördük. Nitekim biz de adayımız Fatih Gürbüz'e inanıyor ve çok güveniyoruz. Foçalıların da kendisine  inandığını ve güvendiğini biliyoruz. Bizler Foça'yı hak ettiği yerlere taşımak için elimizden gelen tüm çabayı birlikte göstereceğiz"  

"MART'IN SONU BAHAR OLACAK"

31 Mart yerel seçimlerinin sadece belediye başkanı ve meclis üyelerinin seçileceği bir seçim olmadığını savunan Yücel, "Bu seçim ülkemizde demokrasiyi yeniden hayata geçireceğimiz, hukukun üstünlüğünü yeniden tesis edeceğimiz bir seçim... Ve İYİ Parti ile birlikte kurduğumuz Millet İttifakı'nı hangi partiden ya da siyasi görüşten olursa olsun, bu ülkede Atatürk ilke ve devrimleri, cumhuriyet, demokrasi ve hukukun üstünlüğü hassasiyetini taşıyan tüm vatandaşlarımızla birlikte sürdüreceğiz. Önce Foça'da, sonra İzmir'de ve sonra da Türkiye'de Mart'ın sonu bahar olacak" diye konuştu. 

FATİH GÜRBÜZ: BİZİ GÜÇLÜ KILAN... 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok büyük bir aile olduğunu ifade eden Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de, "Bugün seçim çalışmalarımıza katılıp bize destek olan, güç veren İzmir Milletvekilimiz Sayın Bedri Serter ile İzmir İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel'e sundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizi güçlü kılan unsur; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun  önderliğinde, üyelerimizden mahalle temsilcilerine, ilçe yöneticilerimizden il yöneticilerimize, ilçe başkanlarımızdan il başkanlarımıza ve milletvekillerimizden genel merkez yöneticilerimize varıncaya kadar el birliğiyle partimizin başarısı ve ülkemizin geleceği için çalışıyor olmamızdır" diyerek, bu birlikteliğin ve beraberliğin CHP'yi önce yerelde sonra genelde iktidara taşıyacağını söyledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti