Reklam
  • Reklam
BAYRAKLI’DAN 23 NİSAN İÇİN ’’ALEYNA TİLKİ’’ KONSERİ

BAYRAKLI'DAN 23 NİSAN İÇİN ''ALEYNA TİLKİ'' KONSERİ

Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Bu kapsamda 23 Nisan pazartesi günü saat 18.00’da Bayraklı Belediyesi Migros Kafe‘den başlayacak kortej yürüyüşü sonrası pop müziğinin gözde ismi Aleyna Tilki, saat 20.00’da Smyrna Meydanı’nda konser verecek.

11 Nisan 2018 - 12:09

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanan Bayraklı Belediyesi, düzenlenen etkinlikler kapsamında 23 Nisan'da kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Saat 18.00’da çocuklarla birlikte Bayraklı Manavkuyu Migros Kafe önünde buluşacak vatandaşlar Smyrna Meydanı’nda kadar yürüyecek. Ardından Türk pop müziğinin genç ismi Aleyna Tilki, Smyrna Meydanı’nda sahne alacak. En beğenilen şarkılarını bu kez Bayraklılılar için seslendirecek olan şarkıcı, ücretsiz gerçekleştirilecek konserde hayranlarına müzik dolu bir akşam yaşatacak.

'HERKESİ BEKLİYORUZ'

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her yıl olduğu gibi bu yıl yine 23 Nisan Bayraklı’da coşkuyla, heyecanla kutlanacak. Etkinliğimiz 18.00’da çocuklarımızla oluşturacağımız kortej yürüyüşüyle başlayacak. Saat 20.00’da çocukların son dönemdeki en sevdiği isimlerden Aleyna Tilki, Smyrna Meydanı’nda konser verecek. Herkesi hem yürüyüşümüze hem de konserimize bekliyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek