Reklam
  • Reklam
BAYINDIR’DA İFTARA DAVETLİSİNİZ

BAYINDIR'DA İFTARA DAVETLİSİNİZ

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ile birlikte, Mübarek Ramazan Ayı'nın ilk iftarını vatandaşlar ile birlikte kapalı pazar yerinde kurulan gönül sofrasında yaptı. 

07 Mayıs 2019 - 09:55

Bayındır Belediyesi tarafından restore edilerek tarihe geri kazandırılan Hacı Sinan Külliyesi ramazan ayı süresince birbirinden güzel programlara ev sahipliği yapacak. Manili ramazan davulu, Hacivat ve Karagöz, Meddah, Düet, Orta Oyunu, Hayal Perdesi ve Semazen gösterisi iftardan sonra her akşam sevenleriyle buluşacak. 

Restore ettiğimiz bu güzide Hacı Sinan Külliyesi'nde böylesi güzel anlara kıymetli hemşehrilerim ile tanıklık etmek gerçekten mutluluk verici. Tarihimizle iç içe bir ortamdayız diyen Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen sözlerini şöyle tamamladı ''Ramazan ayı bereket demek rahmet demek manevi olarak huzurla kucaklaştığımız 11 ayın sultanı demek. Hemşehrilerimizle birlikte her gün aynı sofraya oturmak orucumuzu birlikte açmak istiyoruz. Bu yüzden dolu dolu bir iftar programı ve kocaman bir gönül sofrası oluşturduk. Herkesi soframıza davet ediyorum'' 

Kapalı pazar yerinde iftar sofrası ve Hacı Sinan Külliyesinde ramazan etkinlikleri ramazan boyunca aralıksız devam edecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti