Reklam
  • Reklam
BAŞKANLIK OLMAYINCA TURİZME YATIRIM YAPTI

BAŞKANLIK OLMAYINCA TURİZME YATIRIM YAPTI

31 mart  yerel seçimlerde Bergama sevdası ve Zenginlik Sloganı ile Belediye Başkanlığına bağımsız adaylığını koyan  Esat  Bin Zurare Başaran seçimi kazanmayınca ilçeye olan bağlılığını Turizm'e yatırım  yaparak göstermeye başladı.

07 Mayıs 2019 - 13:18

Bergama'yı Turizm şehri yapmaya ve halkını zengin etmek için kendine söz verdiğini ifade eden Refleksoloji  Uzmanı Esat Bin Zurare Başaran, bir kaç yıl için de Bergama'yı Turizm zengini ilçe yapacağını söyledi.

Kendisini tam anlamıyla tanımayan bazı insanların yerel seçimler öncesinde bağımsız  Bergama başkanı adayı iken  ilçeye yapacağı Turizm yatırımları konusunda ki projelerinin gerçekleştirilmesi konusunda  bunların hepsi hayal ürünü gerçekleşmesi mümkün değil diyenlerin aksine hayal gibi görünen tüm projelerini belediye başkanı olmasam da  gerçekleştireceğini söyledi.

Eski Belçika güzeli Pınar Başaran ile birlikte tamamen  Bergama'ya yerleşen Refleksoloji  Uzmanı Esat Bin Zurare Başaran, geçtiğimiz günlerde Bergama Ormana İşletme Müdürlüğüne ait Kozak Çınarlı Mesire alanını Dikilili iş adamı ile  Engin Karadağ 26 yıllığına  kiralayarak ilk turizm yatırım hamlesini başlattı.

"Refleksoloji  Uzmanı Esat Bin Zurare Başaran, Bu bölge de bazılarının gerçekleştirilemez gibi hayal görünen ama  farklı projelerimi  yakında burada gerçekleştirdiğimi göreceksiniz. Bergama sadece tarih turizmi ile değil kültür turizmi ile de dikkat çeken  bir ilçe olacak.  Yakın zamanda Bergama halkı ve  Bergama'yı tanıdığını  zannedenler bizim  yıllarca gördüğümüzü ve kendilerinin asla görmediği şeyleri burada görecekler. Ve diyecekler ki bizler bu zamana kadar nasıl olduk ta bu değerlerimizi göremedik diye kendilerine sorup serzenişlerini dile getirecekler. Bergama'ya turizm yatırımı  yapmak, turist çekmek için buradayım. Dünyanın dikkatini buraya çekecek  yeni buluşlarımızla Bergama turizminde dikkat çekeceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti