Reklam
  • Reklam
Başkan Uğurlu, Halk Günü’nde hemşehrilerini dinledi

Başkan Uğurlu, Halk Günü'nde hemşehrilerini dinledi

Kemalpaşa Belediyesinin her hafta Salı günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya ilettiği ’Halk Günü’ toplantıları devam ediyor.

09 Nisan 2018 - 13:53 - Güncelleme: 09 Nisan 2018 - 14:35

Kemalpaşa Belediyesinin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği halk günü toplantılarında Kemalpaşalılar, her konuda taleplerini Başkan Uğurlu’ya iletiyor. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form desteği ile iş takibi gerçekleştiriliyor.

15 Temmuz Kültür Sarayı’nda bu hafta gerçekleştirilen Halk Günleri toplantısında Kemalpaşalılar Başkan Arif Uğurlu ile bir araya geldi. Toplantıda, vatandaşlar istek ve şikayetlerini doğrudan Başkan Uğurlu’ya iletme fırsatı buldu.

Halk Günü toplantılarının çok faydalı geçtiğini belirten Başkan Uğurlu, “ Halk günü programımızda halkımızı birebir dinleme fırsatımız oluyor. Vatandaşlarımız yaptığımız toplu görüşmelerde bazı istek ve beklentileri dile getiremiyorlar. Bunun için gerçekleştirdiğimiz yerel buluşmalar ve mahalle buluşmaları programımızın dışında her hafta salı günü saat 12.00 ile 16.00 arasında hemşehrilerimizle bir araya geliyor talep ve beklentilerini dinliyoruz. Halkımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin, karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet ve proje üretiyoruz” diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlarla her zaman açık olduğunu da söyleyen Başkan Arif Uğurlu, “ Halkımızla iç içe olmanın, olanların sorunlarını çözmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Biz Kemalpaşa’nın bugünü ve yarınları için buradayız” dedi.

Haftanın belirli günlerinde düzenli olarak yapılan esnaf ve mahalle ziyaretleri ile birlikte ev ziyaretlerini de sürdüren Başkan Uğurlu, her hafta Salı günleri saat 12.00 ile 16.00 arasında 15 Temmuz Kültür Sarayı’nda Kemalpaşalılar ile görüşmeye devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti