Reklam
  • Reklam
Başkan Tugay: “Başarılı bir yıl geçirdik”

Başkan Tugay: “Başarılı bir yıl geçirdik”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, mazbatasını alarak resmen göreve başladığı 8 Nisan 2019 tarihinin yıl dönümünde, bir yıllık çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hem mali hem de idari açıdan başarılı bir yıl geçirdiklerini vurgulayan Tugay; katkıları için mesai arkadaşlarına, destek ve güvenleri için de Karşıyakalılara teşekkür etti.

08 Nisan 2020 - 21:12

“O ARAZİYİ ALMAK, EN DOĞRU İŞTİ”
Başkan Tugay “Bir yıllık süreç çok çabuk geçti. Son haftalarda yaşadığımız salgın durumu hariç çok güzel bir çalışma dönemi oldu. Mali ve idari konularda önemli işler gerçekleştirdik. Kültürden sosyal hizmetlere, spordan çevreye kadar her alanda nitelikli projelere imza attık. Yaptığımız en iyi ve en doğru iş ise Mavişehir’deki TOKİ arazisini almak oldu. Bugüne kadar Karşıyaka için yapılmış en güzel işlerden biri budur. Orayla ilgili çok güzel bir proje yapacağız. Muhteşem olacak” dedi.

“50 CİVARINDA YENİ PROJE YOLDA”
Önümüzdeki süreç için de değerlendirmelerde bulunan Başkan Cemil Tugay “Salgın nedeniyle bu günler oldukça sıkıntılı olsa da geleceğe dair umutluyum. Güzel şeyler olacağına inanıyorum. Karşıyaka adına da bu böyle olacak. Hali hazırda 50 civarında yeni proje üzerinde çalışıyoruz. Hepsi birbirinden güzel, özenli, nitelikli işler ve bunları tek tek yaşama geçireceğiz. Gelecek yıllar için çok ümitliyim” diye konuştu.

“BEKLEDİĞİM PERFORMANSIN ÜZERİNE ÇIKTIM”
Karşıyaka halkının onayı, sevgisi ve desteğinin kendisi için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu dile getiren Tugay, şöyle devam etti: “Bugüne kadar yaptığımız işlere emek veren, katkı sağlayan herkese, mesai arkadaşlarıma, meclis üyelerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Başarıyı değerlendirirken dışarıdan bakmakla, içinde olmak arasında fark var. Dışarıdan bakan birisi için farklı görülebilir ama oldukça iyi bir yıl geçirdiğimizi ve kendi adıma umduğum, beklediğim performansın da üzerine çıktığımı söyleyebilirim. Bu süreçte beni en çok motive eden şey Karşıyakalıların güveni, sevgisi ve desteği oldu. Tüm Karşıyakalı yurttaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve güvenlerine layık olmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğime bir kez daha söz veriyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek