Reklam
  • Reklam
BAŞKAN SOYER SAKIZ AĞAÇLARI İÇİN BİSİKLETE BİNDİ

BAŞKAN SOYER SAKIZ AĞAÇLARI İÇİN BİSİKLETE BİNDİ

Çeşme Belediyesi, Ege Orman Vakfı ve Shimano Türkiye’nin düzenlediği etkinliğe CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve çok sayıda Bisikletsever katıldı.

29 Nisan 2019 - 14:33

Etkinlik öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e üzerinde ‘Aşkla İzmir’ yazılı bir Bisiklet hediye edildi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ise etkinliğin çok anlamlı olduğuna vurgu yaparak, “ Bugün Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde hem pedal çevireceğiz hem de 100 Sakız ağacı dikimi gerçekleştirdik. Bu güzel günde Çeşme ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarımız çok güzel mesajlar verdiler. Sakız ağacının anavatanı Çeşme ve Sakız Adası olduğunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla bugüne kadar b ağaçlara gereken önem verilmemiş. Çeşme Belediyesi’nin girişimleri ile birlikte Sakız Ağacı, anavatanında tekrar yeşermeye başlayacak. Bizler de buna dikkat çekmek için hep beraber pedal çevireceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise yaptığı açıklamada güzel bir bahar gününde bu etkinlikte yer almanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “ Burada bulunmaktan, bu etkinlikte yer almaktan son derece mutluyum. Üzerinde Büyükşehir Belediyesi logolu olan yeni makam aracımla bu etkinlikte yer aldım. İzmir’de Bisiklet kültürünün daha fazla yayılması için daha çok gencin ve insanın bisikletle buluşması için elimden geleni yapacağım. Bu etkinlik de bunun ilk adımlarından biri oldu. Bu ince zarif davranışı düşünerek hayata geçiren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise etkinlikte kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini ileterek, “ Bugün Çeşme Belediyesi olarak çok güzel ve bana göre çok anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptık. Sakız ağaçlarının önemine vurgu yapmak için pedallarımızı Milletvekilimiz Murat Bakan ve İzmir Büyükşehir Belediye Balkanımız Tunç Soyer ile birlikte çevirdik. Buradan destekçilerimize ve katılımcılarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizlerin yanında oldular. Çeşme Belediyesi olarak 100 Sakız Ağacı fidanını toprakla buluşturan Ege Orman Vakfı yetkililerine de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek