Reklam
  • Reklam
Başkan Gümrükçü Personellerin Sağlığını Unutmadı

Başkan Gümrükçü Personellerin Sağlığını Unutmadı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde kamu hizmetini aksatmadan sürdüren belediye personellerinin sağlığını korumak adına önemli bir uygulamaya daha imza attı.

11 Nisan 2020 - 20:43

Koronavirüs salgınına karşı toplumun tüm kesimlerine yönelik alınan tedbirlerin özenle hayata geçirildiği Çiğli’de, Başkan Gümrükçü’nün talimatıyla temin edilen “UV C Lamba” sistemi Belediye hizmet binasında kullanılmaya başlandı. Ultraviyole ışık sistemi, ilk etapta asansörler ve kalabalık olan birimlere kuruldu. Öğle aralarında ve mesai saati bitiminden sonra çalıştırılan UV C Lamba sistemi ile hem personellerin ultraviyole ışıklara direkt olarak maruz kalması engelleniyor hem de daha steril bir çalışma ortamı sağlanıyor.

Gümrükçü: “Emekçilerimizin sağlığı önceliğimiz”

Covid-19 ile mücadele sürecinde mesai yapan belediye emekçilerinin sağlığı için de çalıştıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “İçerisinden geçtiğimiz sıkıntılı günlerde belediye emekçilerimiz, gerek alanlarda gerekse idari binada süreci en iyi şekilde atlatmak adına insanüstü bir çabayla mesai yapıyorlar. Bu süreçte emekçilerimizin sağlığını korumak adına önemli bir uygulamayı daha hayata geçirdik. Geçmiş yıllarda halk sağlığını tehdit eden SARS ve MERS gibi virüslerin DNA yapısını bozarak, etkisiz hale getiren UV C Lamba sistemini Belediye hizmet binamızda kullanmaya başladık. Bu sistem, açık olduğu alandaki virüsleri iki saat içerisinde etkisiz hale getiriyor ve ortamı sterilize ediyor. Amacımız, bu uygulama ile belediye emekçilerimizin de bu süreci enfekte olmadan sağlıklı bir şekilde geride bırakmasıdır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek