Reklam
  • Reklam
BAŞKAN ERİŞ: "ŞAMPİYON ULAŞ’ LA GURUR DUYUYORUZ"

BAŞKAN ERİŞ: "ŞAMPİYON ULAŞ' LA GURUR DUYUYORUZ"

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, küçük yaşta yüzme sporunda başarılara imza atan Ulaş Yılmazoğlu’nu konuk etti. Eriş; “Ulaş’ın başarısından gurur duyuyoruz” dedi.

29 Mayıs 2019 - 16:26

Ödemişli yüzme şampiyonu Ulaş Yılmazoğlu, babası ve dedesi ile birlikte  Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i ziyaret ederek sevincini paylaştı. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Başkan Mehmet Eriş; “Gençlerimizin, çocuklarımızın başarısıyla her zaman gurur duyuyoruz. Ulaş Yılmazoğlu da küçük yaşında yüzme kategorisinde almış olduğu birinciliklerle büyük bir başarıya imza attı. Ailesi ve bizler bu başarıdan onur duyuyoruz. Yaşamı boyunca bu başarısının artarak devam edeceğine inanıyor, başarılar diliyorum. Çocuklarımızın eğitimi, yeteneklerinin geliştirilmesi konusunda her zaman desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

15 Mart 2008 tarihinde Ödemiş’te doğan Ulaş Yılmazoğlu, 7 yaşından bu yana yaptığı yüzme sporunda başarılara imza atıyor. İzmir il yarışlarında kendi yaş kategorisinde iki dalda ödül alan Ulaş, 5-7 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) 2. Bölge yarışlarında 5 altın madalya aldı. Ulaş’ın hedefi Türkiye şampiyonu olmak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...