Reklam
  • Reklam
BAŞKAN ÇERÇİ, VALİ DENİZ İLE YUNUSKENT’TE İNCELEMELERDE...

BAŞKAN ÇERÇİ, VALİ DENİZ İLE YUNUSKENT’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Valisi Ahmet Deniz ile birlikte 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin yapımı devam eden 2. etabında incelemelerde bulundu.

02 Temmuz 2019 - 10:44

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Valisi Ahmet Deniz ile birlikte Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)ortaklığıyla hayata geçirilen 5.500 Konutluk Akgedik Yunuskent Proje alanında incelemede bulundu. İncelemede Vali Deniz ve Başkan Çerçi’ye Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Hakan Yılmazbaş ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

 

Proje hakkında Vali Ahmet Deniz’i bilgilendiren Başkan Çerçi, birkaç ay içerisinde konutları hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını aktardı. Başvurularını geçtiğimiz aylarda aldıkları, yaklaşık bin konuttan oluşacak 3. Etap projesi hak sahipliği belirleme kuralarını da kısa bir süre içerisinde yapacaklarını anlatan Başkan Çerçi, bu tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracaklarını dile getirdi. 

 

PARKE TAŞI FABRİKASINI GEZDİLER

 

Vali Deniz, Başkan Çerçi ve beraberindekiler Parke Taşı ve Asfalt Plenti Fabrikasında da incelemede bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek