Reklam
  • Reklam
BAŞKAN ÇERÇİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN ÇERÇİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Üniversite sınavına Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi’nde (YEGEM) hazırlanan öğrenciler yakaladıkları başarıyla gururlandırdı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi makamında sınavı kazanan öğrencileri ağırladı. “Çocuklarımız emeklerinin karşılığını aldı” diyen Başkan Çerçi, öğrencileri ve kurum yöneticilerini kutladı.

15 Ağustos 2019 - 16:37

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) YEGEM’de hazırlanan üniversite adayları istedikleri bölümü kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Kurumda başarı oranı yüz güldürürken; sınavı kazanan öğrenciler YEGEM Rehberlik Öğretmeni Burcu Karapınar, Türkçe Öğretmeni Halime Bayık, YEGEM Müdürü Ayşe Berrin Bayram ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Kurum olarak yakalanan başarıdan mutluluk duyduklarını dile getiren YEGEM Müdürü Ayşe Berrin Bayram, YEGEM öğrencilerinin tıp, eczacılık, mühendislik gibi bölümleri kazandığını vurgulayıp Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin eğitime verdiği önemi bir kez daha göstererek Millet Çarşısı’nda YEGEM’in 2. Şubesini kısa süre içerisinde hizmete açacağını kaydetti. Bayram, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

 

Başarılı öğrencileri kutlayan Başkan Çerçi, belediye olarak eğitime önem verdiklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm gençlerimizi kutluyorum. Uygun şartlarda güzel ortamda aile ortamı kurarak gençlerimizin sınava hazırlanmasına vesile olduk. Geçen yıl Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk da YEGEM’i ziyaret ederek teşekkür ve takdirlerini iletmişti. Elbette bu başarı tesadüf değil. Öğrencilerimiz, öğretmenleri rehberliğinde hayallerine kavuştu. Onları, öğretmenlerini ve yöneticilerimizi en içten duygularımla kutluyorum. YEGEM’in 2. şubesini de çok kısa bir süre içerisinde Millet Çarşısı içerisinde açacağız. İyi bir lise ve ardından iyi bir üniversite, insanın hayatında çığır açan önemli pencerelerdir. İnşallah genç kardeşlerimiz başarılı olup devletimize, milletimize hayırlı birer birey olmak için çalışacaklar. Belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Gerek YEGEM gerekse hanım lokalleri, gündüz bakımevlerimiz ve Millet Kıraathanemizde çocuklarımızı gençlerimizi ağırlıyor, onları geleceğe hazırlıyoruz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti