Başbakan Yıldırım Zertek Dağı’nda

Başbakan Yıldırım Zertek Dağı’nda

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani ile Erbil-Musul cephe hattında bulunan Zertek Dağı’nı ziyaret etti.

08 Ocak 2017 - 19:21

Başbakan Yıldırım, resmi ziyaret düzenlediği Irak’ta temaslarına devam ediyor. Bağdat’taki temaslarını tamamlayarak Erbil’e geçen Başbakan Yıldırım, buradaki temasları kapsamında önce Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani, ardından da Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile görüştü. Yıldırım, Mesud Barzani ile gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından Erbil-Musul cephe hattında bulunan Zertek Dağı’na gitti. Terör örgütü DEAŞ'a karşı mücadele veren Permerge güçlerinin bulunduğu cepheyi ziyaret eden Başbakan Yıldırım, incelemelerde bulunduğu Zertek Dağı’nda yetkililerden bilgi aldı. Bölgede bulunan çadır içinde operasyon ile ilgili bilgi verilen Yıldırım’a, Mesud Barzani eşlik etti.
Yıldırım’a Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabii lar Bakanı Berat Albayrak’ın yanı sıra çok sayıda bakan da eşlik etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'dan, saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Özel'e geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan, saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Özel'e...
Başkan Özel'e saldıran kişiyle ilgili açıklama
Başkan Özel'e saldıran kişiyle ilgili açıklama