Başbakan’dan YSK açıklaması

Başbakan'dan YSK açıklaması

19 Nisan 2017 - 13:09

AK Parti 116. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesi konuşan Başbakan Binali Yıldırım, anayasa referandumuna ilişkin YSK'ya yapılan itirazlar ile ilgili olarak sorulan sorulara, "Bizim işimiz değildir, biz görevimizi yaptık" dedi. 


Başbakan Yıldırım, Türkiye'de birlik ve beka mücadelesi verildiğini, terörle mücadelenin kararlılıkla sürmesini ve kardeşliğin artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı. Sözlerine şöyle devam eden Yıldırım,"Bir kez daha altını özellikle çiziyorum, bu halk oylamasında 'evet' diyenler de 'hayır' diyenler de başımızın tacıdır. Milletin sözünün üzerine söz söylemek beyhudedir, boştur, ayıptır 2018'de de inşallah olağan kongremizi gerçekleştireceğiz." dedi. Olağanüstü kongrenin söz konusu olmadığının altını çizen Başbakan Yıldırım, "2019 Mart yerel seçimleri, 3 Kasım 2019 birleştirilmiş Meclis ve cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımızn partimize katılması işi hemen olacak." diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak gemimizin inşa süreçlerini başlattık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak...
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle ilgili yasal düzenleme gerekiyorsa bunu Meclis elbette ki yapacaktır
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle...