Reklam
  • Reklam
Barcelona’nın hayal kırıklığına bomba teklif

Barcelona'nın hayal kırıklığına bomba teklif

30 Mayıs 2018 - 14:02

Premier Lig'in güçlü kulüplerinden Liverpool, Monaco'dan kadrosuna kattığı Fabinho'nun ardından gözünü Barcelona'lı genç oyuncu Ousmane Dembele'ye çevirdi.

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e karşı aldığı mağlubiyetin ardından büyük hüsran yaşayan Liverpool, transfer sezonunu erken açtı. Monaco'nun orta saha oyuncusu Fabinho'ya bonservis bedeli için 45 milyon Euro peşin ve 5 milyon Euro bonus ödemesi yapacak Liverpool'un yeni gözdesi Barcelonalı yıldız Ousmane Dembele.

DEMBELE 150 MİLYON EURO'YA MALOLMUŞTU

Barcelona, 2017 yılının yaz transfer sezonunda yaklaşık 150 milyon Euro ödeme yaparak Borrusia Dortmund'dan transfer ettiği Dembele'yi kulüpten gönderme planları yapıyor.

İspanyol ve İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Barcelona'ya transferi sonrası sakatlık sıkıntıları yaşayan ve istikrarlı bir şekilde Katalan ekibinin formasını giyemeyen Dembele, Borussia Dortmund transferi sonrasında Nou Camp'da zor bir sezon geçirdi. Bu sezon La Liga'da 17 karşılaşmaya çıkan Dembele'nin performansı Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde tarafından yeterli görülmediği ve elden çıkarmak için teklifleri değerlendirebileceği söylendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti