Reklam
  • Reklam
BALÇOVA ÇÖP İÇİNDE !

BALÇOVA ÇÖP İÇİNDE !

İzmir'in Balçova ilçesi Bahçelerarası Mahallesi'nde toplanmayan hafriyat atıkları vatandaşları isyan ettirdi. Yaklaşık 6 aydır atıkların aynı yerde olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, "Balçova Belediyesi'ni aradık ve durumu bildirdik fakat gelip temizlemediler. Buraya bu atıkları kafalarına göre atıp gidiyorlar. Sağlığımızı tehlikeye atan çöpler birikiyor. Her gün binlerce insan gelip geçiyor. Küçük çocuklarımız var. Onların mikrop kapmaları daha kolay" şeklinde konuştular.

04 Şubat 2019 - 10:22

İZSU HER YERİ BOZUP GİTTİ

İzmir'in Bornova ilçesi Altındağ Koşukavak'ta İZSU çalışmalarının ardından kaldırım taşlarının düzgün yapılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Taşların kırıldığını belirten vatandaşlar, "253 sokakta oturuyoruz. Bundan iki sene önce İZSU'yu kanal küplerin değişmesi için aradık. Ne gelen var ne de giden. Buralar zamanında asfalt yolken kilit taşı döşediler. Asfaltı kazarlarken küpler eski olduğundan bazı yerlerde kırılmalar oldu ama onun üzerine kilit taşları döşeyip gittiler. Haliyle kırık küplerden fareler sokaklara girip çıkıyorlar. Delikler ve çöküntüler oluyor. İZSU'yu aradığımız zaman ekip gelecek diyorlar fakat gelmiyorlar" diye konuştu.

497 YILLIK CAMİNİN ÇATISI AKIYOR

Aydın'da Cihanoğulları tarafından Sobuca Mahallesi'ne inşa edilen 497 yıllık caminin çatısından su akması, vatandaşları mağdur ediyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti