Bakan Muş: İhracatımız, büyümenin lokomotifi olmaya devam...

Bakan Muş: İhracatımız, büyümenin lokomotifi olmaya devam ediyor

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatın, büyümenin lokomotifi olmaya devam ettiğini belirterek, "Ülkemiz 2021 yılı ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüdü. Net mal ve hizmet ihracatımız bu büyümeye yüzde 1,1 katkı verdi." ifadesini kullandı.

31 Mayıs 2021 - 11:35

Bakan Muş, Twitter hesabından bu yılın ilk çeyreğine ilişkin açıklanan büyüme verilerini değerlendirdi.

"Sevindirici bir gelişme" notuyla yaptığı paylaşımda Muş, ihracatın büyümenin lokomotifi olmaya devam ettiğini vurguladı.

Muş, Türkiye'nin 2021 yılı ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüdüğüne dikkati çekerek, "Net mal ve hizmet ihracatımız bu büyümeye yüzde 1,1 katkı verdi. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak gemimizin inşa süreçlerini başlattık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 300 metre uzunluğundaki uçak...
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle ilgili yasal düzenleme gerekiyorsa bunu Meclis elbette ki yapacaktır
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Terör örgütünün tasfiyesiyle...