Bakan Bolat, MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı’na...

Bakan Bolat, MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı'na katıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracattan e-ticarete, ticaret diplomasisinden müteahhitliğe kadar ekonomi ve ticaret gündemimizi masaya yatırdığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

17 Haziran 2023 - 17:09

 

Bolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'daki MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya ilişkin bilgi verdi.

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı'nda sanayicilerin ve iş adamlarının görüşlerini dinlediklerini vurgulayan Bolat, şunları kaydetti:

"İhracattan e-ticarete, ticaret diplomasisinden müteahhitliğe kadar ekonomi ve ticaret gündemimizi masaya yatırdığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde istişarenin önemine dikkati çekerek, iş dünyamızla mutlak bir işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakan Güler, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki devir-teslim törenine katıldı
Bakan Güler, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki devir-teslim...
İzmir'de çöp yığınları ve kötü koku
İzmir'de çöp yığınları ve kötü koku