Reklam
  • Reklam
BAKAN ALBAYRAK’ TAN AÇIKLAMA

BAKAN ALBAYRAK' TAN AÇIKLAMA

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tarımsal üretimi artırmak ve gıdada fiyat istikrarını sağlamak için tüm alanlarda yoğun bir programı hayata geçireceklerini belirterek, "Seracılık altyapısının güçlenmesine ve verimliliğin artırılmasına katkı sağlayacak olan Hazine destekli Ziraat Bankası kredi paketi hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

11 Şubat 2019 - 10:34

Sosyal medya  hesabından 'Seracılık Kredi Paketi'ne ilişkin değerlendirmede bulunan Albayrak, Hazine destekli Ziraat Bankası kredi paketinin seracılık altyapısının güçlenmesine ve verimliliğin artırılmasına büyük katkı sağlayacağını bildirdi.

İNFOGRAFİK PAYLAŞTI

Albayrak,pay kredi paketinin detaylarına ilişkin bir de infografik paylaştı. İnfografikte, yatırım kredisinden faydalananların ayrıca 14 ay vadeli piyasa koşullarıyla uyumlu işletme kredisinden de yararlanabileceği vurgulandı. Paket kapsamında, yüzde 8.25 faizli, yapılan yatırımın yüzde 75'ine kadar kapsayan, toplamda 7 yıla kadar vadeli, 2 yıla kadar ödemesiz, 10 milyon liraya kadar olan yatırımlar için Hazine desteği verileceği kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti