Reklam
  • Reklam
Bahçeşehir Koleji’nden Muş’a 15 milyon liralık yatırım

Bahçeşehir Koleji'nden Muş'a 15 milyon liralık yatırım

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı.

27 Ağustos 2019 - 15:24

Bahçeşehir Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 60 ilinde 128 kampüsle yeni döneme başlayacak Bahçeşehir Koleji'nin yeni eğitim yatırımlarından Muş 1071 kampüsünün açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Tam 15 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen 29 derslikli Muş 1071 Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nün açılış törenine Korkut Kaymakamı Muharrem Eligül, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Muş 1071 Kampüsü kurucu temsilcileri Serdal Arslan ve Bekir Gülsarı, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, veliler ve davetliler katıldı. 

 

Yeni eğitim-öğretim yılı itibarıyla Türkiye'nin doğu illerindeki kampüs sayısını 21'e, öğrenci sayını 12 bine, çalışan sayısını ise bine çıkaracak.

Açılış töreninde konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı (BUEK) Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji ile Muş'a kaliteli eğitimi getirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Kurucu temsilcilerimiz Serdar Arslan, Bekir Gülsarı ve takım arkadaşları bizlere 4 yıl önce gelip, 'Muş'ta Bahçeşehir Kolejini açmak istiyoruz, şehrin buna çok ihtiyacı var' dedikleri zaman, her türlü yardımı yapacağımızı ifade ettik. Bunu gerçekleştirmekten dolayı çok gururluyum. Türkiye'nin her noktasında eğitim kurumları açıp, 'kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır anlayışıyla' hareket ediyoruz. Türkiye, dünyada 17. büyük ekonomi. İlk 10'da olmamız lazım. Teknoloji üretmeli, katma değeri yüksek üretim yapmalıyız. Katma değeri yüksek üretim yapamazsanız zengin olamazsınız. Bu da büyük ölçüde iyi ve kaliteli eğitimle sağlanabilir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti