Reklam
  • Reklam
Bahçeli’den erken seçim sinyali

Bahçeli’den erken seçim sinyali

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP grubunda partililere sesleniyor. İşte Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları;

17 Nisan 2018 - 11:19

- ABD Başkanı yeni yetme ergen edasıyla Twitter'dan Rusya'ya meydan okudu. ABD, Fransa ve İngiltere gibi ülkeler savaş gemilerini Doğu Akdeniz'e gönderdi.Gelişmeler savaş senaryolarını gündeme getirirken ekonomik tetikçileri boş durmamıştır. Döviz fiyatları fren tutmayarak artış göstermiştir. ABD, Fransa, İngiltere Esad'ı kimyasal silah üretme kabiliyetinin olduğu bazı bölgeleri vurmuştur. İran bu duruma tepki göstermiştir. Muhtemeldir ki ABD yönetimi müdahale öncesi Rusya'yı bilgilendirmiştir.

- Suriye'de yaşanan iç savaş 7 yılı aşkın zamandır devam ediyor. Ancakl Zalim Esed hala koltuğundadır.

Uluslararası mutabakatla Esad cezalandırılmalı

- ABD, Fransa ve İngiltere’nin Suriye'de gerçekleştirdiği askeri harekat dar çerçeveli, muhataplarına mesaj odaklıydı.

- Üç ülkenin kimyasal silah nedeniyle yaptığı saldırı vicdanlara tercüman olamaz. Bize göre Uluslararsı toplum tam bir ittifakla Esad'ı cezalandırmalı.

- Dünya üzerinde kitle imha silahlarına dayalı vahşetin silinmesi kaçınılma vazifedir. Ancak Doğu Guta'da kimyasal silah bahane edilerek yapılan operasyonlarda gaye farklıdır.

Macron'a tepki

- Macron'un sözleri ganimet avcılığıdır ve hükümsüzdür. Membiç konusunda ayak direten ve yeni şartlar oluşturmaya çalışan ABD yeni oyunlar peşindedir. Aynı ülkeler Duma'daki kimyasal saldırılarından önce PYD kontrolündeki bölgelere asker göndermeye başlamıştı. Fransa sarayda ağırladığı PYD'li teröristlere destek sözü vermişti. ABD Dışişleri Bakanı'nın Zeytin Dalı ile ilgili açıklamaları marazi ve manidardır.

CHP eylemlerine tepki

- CHP'nin 81 ilde düzenlediği OHAL eylemleri fikren sakat, ahlaken sakıncalıdır. Bunlar otursalar kalkmayı bilmez, kalksalar yürümeyi beceremezler.

- Bu şartlarda Türkiye'nin  seçim için 3 Kasım 2019'u beklemesi mümkün değildir. Seçimler 26 Ağustos 2018 Malazgirt zaferinin yıldönümünde yapılmalıdır. 26 Ağustos 2018 günü, Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gitmelidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti