Reklam
  • Reklam
AZİZ KOCAOĞLU, FATİH GÜRBÜZ İÇİN DESTEK İSTEDİ

AZİZ KOCAOĞLU, FATİH GÜRBÜZ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Veda ziyaretlerini Foça'da sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkanı Adayı Fatih Gürbüz için Foçalılardan destek istedi. Aziz Kocaoğlu'nun Foça ziyaretine, İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de eşlik etti.

25 Mart 2019 - 11:56

"BİZ SENİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ"

Foça programına Gerenköy'den başlayan Aziz Kocaoğlu, burada partisinin adayı Fatih Gürbüz ile birlikte esnafı dolaştı, kahvehanelere uğradı. Elini öpmek isteyenlere izin vermeyen Kocaoğlu, "Büyük başkan biz senin hakkını ödeyemeyiz" diyerek kendisine teşekkür eden çiftçilere de "Estağfurullah biz görevimizi yaptık, eğer muvaffak olabildiysek ne mutlu bize" diye yanıt verdi.

İKTİDARI ELEŞTİRDİ

Gerenköy'de kendisi için toplanan kalabalığa hitap eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merkezi iktidarın dış, tarım, hayvancılık ve ekonomi politikalarını eleştirdi. Bugüne kadar kendisi için oy istemediğini belirten Aziz Kocaoğlu, "Kendime olsa isteyemem, utanırım. Siz bilirsiniz diyerek çeker giderim. Fakat bu defa sizlerden Foça'da Fatih Gürbüz, Büyükşehir'de Tunç Soyer için destek istiyorum" dedi.

HELALLİK İSTEDİ

Daha sonra Bağarası Mahallesi'ni ziyaret ederek halkla buluşan ve helallik isteyen Kocaoğlu, yıllardır kendisine verilen destek için de teşekkür etti. Son olarak kent merkezine gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, burada partililer tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.  Reha Midilli Caddesi üzerinden yürüyerek tek tek esnaflara uğrayan ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Kocaoğlu, Foça ziyaretini Fatih Gürbüz'ün merkez seçim ofisinde noktaladı.

"MİLLET İTTİFAKI'NA GÜÇ VERDİ"

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, "Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'nun Foça'mıza yaptığı ziyaret Millet İttifakı'na güç vermiştir" dedi.  Başkan Kocaoğlu'nun Foça'ya yaptığı hizmetlere işaret eden Fatih Gürbüz, "Aziz Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisine bütün Foçalılar adına teşekkür ediyorum. Aziz Başkanımız İzmir'de yarattığı belediyecilik modeliyle sosyal demokrat belediyeciliğin referansı olmuştur. Başkanımızın İzmir'e yaptığı yatırım ve hizmetler, hem ulusal hem de uluslararası platformlarda örnek gösterilmektedir. Biz de 1 Nisan'da görevi devraldıktan sonra Aziz Başkanımızın yönetim anlayışını her daim kendimize rehber edineceğiz. Sayın Tunç Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda Foça'da Gökhan Demirağ'dan, İzmir'de Aziz Başkanımızdan devralacağımız  bayrağı daha yukarıya taşıyacağız" diyerek, Foça halkından kendisi için destek isteyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı