Reklam
  • Reklam
AZİZ KOCAOĞLU: "CHP’NİN KALESİ İZMİR DEĞİL!"

AZİZ KOCAOĞLU: "CHP'NİN KALESİ İZMİR DEĞİL!"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katıldığı bir canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu üstü kapalı eleştirerek değişim istediğini söyledi.

17 Eylül 2018 - 11:41

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katıldığı bir canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu üstü kapalı eleştirerek değişim istediğini söyledi. Açıklamalarıyla ezber bozan ve yine çarpıcı açıklamalar yapan Kocaoğlu, İzmir'in CHP'nin kalesi olmadığını söyledi.

İKTİDARI ELEŞTİRMEKLE OLMAZ

Partisinin çözüm odaklı projeleri ve yol haritası olmadığı sürece bir yere varamayacağını belirterek değişim talebine ilişkin konuşan Kocaoğlu, "Değişim talebim var mı? Var. Sizin olmayabilir. Bu kesinlikle kişi ile ilgili değil. Bir yol haritasına ihtiyaç olduğunu Sayın Kılıçdaroğlu ile defalarca konuştum. Bu yol haritası yapılmadığı müddetçe sadece iktidar partisini eleştirerek bir yere varılamayacağını söyledim" dedi. İzmir'in CHP'nin kalesi olmadığını da söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Hiçbir yer kimsenin arka bahçesi değildir. İzmir CHP'nin kalesi hiç değildir. Evet, CHP İzmir'de güçlü. Herkes aday olmak hak ve özgürlüğüne sahiptir. Seçecek olanların titiz davranmasında fayda var. Kaybedilmeyebilir ama zayıflarsın" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti