AYRILMAK İSTEYİNCE...

AYRILMAK İSTEYİNCE...

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyü yakınlarından bulunan Damsa Barajı'nda bir kişi tartıştığı kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti.

10 Aralık 2018 - 10:38

Edinilen bilgilere göre, R.A. kendisinden ayrılmak isteyen Kapadokya Üniversitesi öğrencisi Ş.B. ile gece saatlerinde Mustafapaşa köyü yakınlarından Damsa Barajı'nda buluştu. Kız arkadaşı Ş.B. ile burada tartışan R.A., aracının içinde bulunan tüfekle kız arkadaşını vurarak öldürmesinin ardından intihar etti.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, R.A. ve Ş.B.’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cenazeler, incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ tutuklandı
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya düzenlemesi için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya...