Reklam
  • Reklam
Avcılar 316 kiloluk yaban domuzu vurdular

Avcılar 316 kiloluk yaban domuzu vurdular

Tarlalarına zarar veren domuzlar yüzenden isyan etme noktasına gelen Bursa İnegöllü çiftçiler çareyi avcılardan destek istemekle buldu.

02 Aralık 2019 - 15:20

 Davet üzerine İnegöl'e gelen avcılar, ormanlık alanda tam 316 kilo ağırlığında yaban domuzu vurdu. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen avcılar, bu zamana kadar bu kadar büyük bir domuz ile karşılaşmadıklarını belirttiler. İlçede yaşayan çiftçiler, ekili alanlarına zarar veren domuzlar yüzünden isyan bayrağını açınca avcılardan destek istedi. Bununüzerine Bursa'nın İnegöl ilçesine gelen avcılar tarafından 316 kilo ağırlığında yaban domuzu vuruldu.

"VURMAK ZORUNDA KALDIK"

İnegöl ilçesi Eskibahçekaya Mahallesi'ndeki ekili tarlalara zarar veren yaban domuzları mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Domuzlar nedeniyle çaresiz kalan mahalle sakinleri, avcılardan destek istedi. Bunun üzerine avcılar Sinan Aslan ve Murat Özcan, mahalle yakınında bulunan ormanlık alanda yaban domuzu avladı. 316 kilo ağırlığında olan domuzunu vuran avcılar, bu zamana kadar bu kadar büyük bir domuz ile karşılaşmadıklarını söylediler. Avcı Sinan Aslan, "Yıllardır avcılık yapıyorum. Fakat böyle bir domuz görmedim. Mahalle sakinlerinin tarım arazilerine zarar verdiği için biz de onu vurmak zorunda kaldık" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti