Reklam
  • Reklam
ASEV TSM’den harika konser

ASEV TSM'den harika konser

Yıl sonu kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, ‘Bahar Şarkıları’ ile unutulmaz bir bir konser verdi.

21 Haziran 2018 - 09:39

ASEV TSM Korosu yıl sonu kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Şef Barış Doğan’ın yönetimindeki koro, en güzel bahar şarkılarını Aliağalı musiki severler için söyledi. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek konser ‘Ömrümüzün Baharı’ isimli parça ile başladı. Dinleyicileri kendine hayran bırakan 80 kişilik dev koroda 14 kişilik enstrüman ekibi de konserde yer aldı.

Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konsere Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, eşi Özlem Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdür Ali Osman Karatekin ve çok sayıda müziksever katıldı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, koronun söylediği tüm şarkılara katılımcılarla birlikte eşlik etti. Dinleyicilere sürpriz yaparak konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan Başkan Serkan Acar, bestesi Erdoğan Berker’e güftesi ise Bekir Mutlu’ya ait olan ‘Bir İlk Bahar Sabahı’ adlı parçayı Korist Zehra Yurttagül ile birlikte söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti