Reklam
  • Reklam
ANNESİ VE BABASINI SOPAYLA ÖLDÜRDÜ!

ANNESİ VE BABASINI SOPAYLA ÖLDÜRDÜ!

02 Temmuz 2018 - 15:20

İzmir'in Kınık ilçesinde karı koca evlerinde ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre, Cumalı Mahallesi'nde Ş.D. (28), mahalle muhtarı Tuncay Ergün'ü arayarak annesi Elif (63) ve babası Rıfat D' nin (65) evlerinde hareketsiz şekilde yattığını haber verdi. Bunun üzerine muhtar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, başlarına sert bir cisimle vurulan çiftin öldüğünü açıkladı.

Çiftin cesetleri incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma ekipleri çelişkili ifadeler veren çiftin oğlu Ş.D' yi cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Ş.D' nin ilk ifadesinde kahvehaneden eve geldiğinde anne ve babasını hareketsiz yerde yattığını görüp, muhtarı aradığını söylediği öğrenildi.

SOPAYLA ÖLDÜRDÜ!

Ş.D.'nin, alkol alması nedeniyle anne ve babasıyla sürekli olarak tartıştığını belirttiği ifadesinde, "Cumartesi gecesi ilk olarak annemin yattığı odaya gittim ve sopayla vurmaya başladım. Daha sonra babamın yattığı odaya girip ona da aynı şekilde sopayla vurdum. Sabah saat 10.30'da, aynı mahallede oturduğum arkadaşım Mustafa A.'yı aradım ve kendisinden traktörün arkasına takılan portatif römork istedim. Cesetleri römork ile bir yere gömecektim ya da dereye atacaktım ancak Soma'da yaşayan yengem Burcu D., annem ve babamı komşumuz aracılığıyla arayınca paniğe kapıldım. Muhtarı arayıp eve hırsız girmiş diyerek haber verdim" dediği belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti