Reklam
  • Reklam
ALTIN FİYATLARINDA BOMBA GELİŞME

ALTIN FİYATLARINDA BOMBA GELİŞME

Öncelikle altın fiyatları konusunda araştırma yaparken toplumsal normları iyi bilmek gerekmektedir. Bizim kültürümüzde gerek birikim gerekse düğünlerde hediye olma açısından altın oldukça önemlidir. Düğünlerde ve nişan gibi törenlerde altın alışverişi karşılıklı olduğundan bu durum sosyal birliktelik, yardımlaşmayı da sağlar.

17 Aralık 2018 - 11:08

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son dönemde çeyrek altın fiyatlarındaki değişimler vatandaşı gram altına yöneltti. Gram altın, araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından oldukça tercih edilen altın türü olarak dikkat çekiyor. 17 Aralık Pazartesi günü gram altın 213,61 TL'den alınırken 213,65 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Bilindiği gibi çeyrek altın, ülkemizde hem en çok tercih edilen hem de en çok hediye edilen altın türleri arasında ilk sıradadır. Çeyrek altın 17 Aralık Pazartesi 342,52 TL'den alınırken 350,32 TL'den satılıyor. Çeyrek altın aynı zamanda evlerde biriktirilen yastık altı altınlarının da çoğunu oluşturur.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın genellikle yatırım aracıdır fakat düğünlerde gelin ve damadın yakınları, aile fertleri tarafından da armağan edilir. Yarım altın bugün 682,89 TL'den alınırken 700,63 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tıpkı yarım altın da olduğu gibi tam altın da kolay kolay bozdurulmayan daha çok yatırım araçlı tercih edilen altın çeşitleri olarak dikkat çeker. Tam altın fiyatlarındaki son durum şu şekilde; bu sabah 1.370,07 TL'den alınan tam altın 1.396,98 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler vardır ama Cumhuriyet altını daha çok uzun vadeli olarak tercih edilir hem daha pahalı hem daha ağır olduğu için kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bugün 1.419,00 TL'den alınırken 1.440,00 TL'den satılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek