Reklam
  • Reklam
ALİAĞA’NIN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HİZMETE AÇILIYOR

ALİAĞA’NIN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HİZMETE AÇILIYOR

Aliağa Gençlik Merkezi bünyesinde yer alan Aliağa’nın ilk yarı olimpik kapalı yüzme havuzu tüm yüzme severlerin hizmetine açılıyor. Aliağalılar, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu sayesinde artık yaz-kış yüzmenin tadını çıkartabilecek.

16 Temmuz 2019 - 18:30

Aliağa Belediyesi’nin kente kazandırdığı prestij projelerden Aliağa Gençlik Merkezi, yüzme tutkunlarına kapısını açıyor. Aliağa Gençlik Merkezi içerisinde bulunan 25 metre uzunluğa, 12 buçuk metre genişliğe ve 2 buçuk metre derinliğe sahip yarı olimpik kapalı yüzme havuzu kurslar dışında kalan saatlerde vatandaşın hizmetinde olacak. 

 

Günün stresini atmak ve yarı olimpik havuzda yüzmenin keyfini doyasıya çıkartmak isteyen vatandaşlar 16 Temmuz 2019 Salı gününden itibaren hafta içi salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 19.00-21.00 saatleri arasında; cumartesi ve pazar günlerinde ise 10.00-20.00 saatleri arasında rezervasyon yaptırarak havuzu kullanabilecek. Can güvenliğinin üst seviyede tutulduğu havuzda cankurtaranlar da görev yapacak.

 

İki saatlik 60 kişilik gruplar halinde kullanılacak olan havuzdan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 0.232 616 7071 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilecek ve kullanım koşulları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecek. Ayrıca her pazar 15.30-17.30 saatleri arasında sadece kadınlara özel kullanım imkanı da sunulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti