Reklam
  • Reklam
Aliağa’da gümrüğe yönelik rüşvet soruşturmasında 77...

Aliağa'da gümrüğe yönelik rüşvet soruşturmasında 77 gözaltı

İzmir'in Aliağa ilçesinde gümrük çalışanları ve müşavirlerine yönelik rüşvet soruşturmasında 77 şüpheli gözaltına alındı.

09 Temmuz 2024 - 10:44

Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında haklarında "rüşvet" ve "görevi kötüye kullanma" suçlamalarıyla haklarında gözaltı kararı verilen 16'sı kamu görevlisi 78 şüphelinin yakalanması için Ticaret Bakanlığı ekiplerinin desteğiyle İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon başlatıldı.

Şüphelilerin adresleri ile Aliağa Gümrük Müdürlüğü binası ve kent genelindeki bazı gümrük müşavirliği firmalarında arama yapıldı. Aramalarda, bazı dijital materyale el konuldu.

Operasyonda şüphelilerden 77'si gözaltına alındı, 1 şüphelinin de yurt dışında olduğu belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin küresel enerji tedarikindeki kritik rolü perçinlenmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin küresel enerji tedarikindeki...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işçi, işveren ve memur temsilcileriyle Cenevre'de bir araya geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işçi,...