Reklam
  • Reklam
ALİAĞA’DA ASFALT YAMA EKİBİ SAHADA

ALİAĞA'DA ASFALT YAMA EKİBİ SAHADA

Son üç yılda kent genelinde yaklaşık 250 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, İZSU, Telekom, GDZ Elektrik, İzmir Gaz ve çeşitli telekomünikasyon firmalarının yaptığı alt yapı çalışmaları nedeniyle kullanılamaz hale gelen yolların yenilenebilmesi için asfalt yama ve tamir bakım ekibi kurdu.

04 Mart 2020 - 20:20

Asfalt onarım ve yama hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde asfalt yama ve tamir bakım ekibi kuran Aliağa Belediyesi, öncelikle çeşitli nedenlerle deforme olmuş yolların tespitini yapıyor. Belediye ekipleri daha sonra hazırlanan program dahilinde gerekli bölgelerde asfaltlama yapıyor. Yolun durumuna göre tam kaplama veya kısmi yama ve onarım uygulanıyor. Yapılan çalışmalarla araç ve yaya kullanım konforunu artırarak vatandaşın rahat ulaşımını sağlamak hedefleniyor.

 

Araç sürücülerinin ve yayaların mağduriyet yaşamaması için yoğun bir tempoyla çalışan ekipler, yama asfalt çalışmalarını Yeni Şakran Mahallesi’nde sürdürüyor. Özellikle doğal gaz alt yapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollarda iyileştirmeler yapılıyor. Çalışmalar kapsamında günlük yaklaşık 15 ton asfalt kullanılıyor. Fen İşleri ekipleri, belirlediği program dahilinde kent merkezinde ve dış mahallelerde çalışmalarına devam edecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek