Reklam
  • Reklam
ALİAĞA BELEDİYESİ’ NDEN YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

ALİAĞA BELEDİYESİ' NDEN YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Aliağa Belediyesi’nin gençlerin spor alışkanlığı kazanmalarına ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile başlattığı Yaz Spor Okulları yoğun ilgi gördü. Kayıt için sabahın erken saatlerinde Enka Spor Salonu’na akın eden vatandaşlar kontenjanları yarım saat içerinde doldurdu.

27 Mayıs 2019 - 17:26

27 Mayıs Pazartesi günü başlayan ve Enka Spor Salonuna şahsen yapılan başvurular ile kontenjanlar kısa sürede doldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren kayıt için uzun kuyruklar oluşturan gençler ve aileleri kontenjanları yarım saat içerisinde doldurdu.

Beş branşın yer aldığı yaz spor okulları’nda 6-12 yaş aralığındaki çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri ve onlara spor alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Voleybol, basketbol, futbol, karate ve güreş branşlarının yer aldığı yaz kursları alanında eğitimli spor antrenörleri tarafından verilecek.

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL, KÜLTÜREL VE İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ ALİ OSMAN KARATEKİN: “ÇOCUKLARIMIZ SPORLA İÇ İÇE BİR YAZ GEÇİRECEK”

Aliağa’da gençlerin spora büyük bir ilgi duyduğunu belirten Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, “Yaz ve kış dönemi olarak ikiye ayırdığımız spor okulları ile binlerce çocuğa spor yapma imkanı sağlıyoruz. Çocuklar istedikleri ve ilgi duydukları branşlarda alanında eğitimli antrenörler eşliğinde hem spor yapıyor hem de eğleniyor. Çocuklarımız, sosyal ve fiziksel gelişimlerine önemli katkı sağlayacak olan yaz spor okulları’nda sporla iç içe bir yaz geçirecek. Ayrıca spor okullarımız sayesinde yetenekli gençlerimizi de keşfetmeye imkanı bulacağız” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek