Reklam
  • Reklam
ALBAYRAK’TAN ESNAF ZİYARETİ!

ALBAYRAK'TAN ESNAF ZİYARETİ!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Trabzon'da  esnaf ziyaretinde bulundu.

20 Mart 2019 - 10:59

Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Bakan Albayrak, Maraş  Caddesi ve Uzunsokak esnafını ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Albayrak'a, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet  Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı  Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti'nin Trabzon  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, gazeteci-yazar Sadık Albayrak  ile diğer ilgililer eşlik etti.

Albayrak, sokakta sohbet ettiği ve kendisine yoğun ilgi gösteren  vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Bakan Albayrak'a, ziyaret esnasında karşılaştığı yaşlı vatandaşlar da  sarılarak hayır duasında bulundu.

Vatandaşlarla yakından ilgilenerek taleplerini dinleyen Albayrak, daha  sonra AK Parti'nin Ortahisar Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret ederek  partililerle bir araya geldi.

Burada AK Parti Gençlik Kolları'nın sevinç gösterileri ve  sloganlarıyla karşılanan Bakan Albayrak, Seçim Koordinasyon Merkezi görevlileri  ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Albayrak, buradaki ziyaretin ardından AK Parti'nin Trabzon  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu tarafından hayata geçirilen "Bir  Fikrim Var" projesi kapsamında içerisinde görüntü, ses kaydı yapan bir kabin ve  kiosk cihazının açılışını gerçekleştirdi.

Cihaz hakkında Zorluoğlu'ndan bilgi alan ve cihazı kullanan Albayrak,  şunları söyledi:

"Sayın Murat Başkan, eğer Trabzon Belediye Başkanı olursan Türkiye'nin  değil dünyanın incisi Trabzon'umuzu turizmin başkenti yapmamız lazım. Altyapı,  üst yapı tümüyle inşallah hem kültür hem tarih hem tabiat hem yayla her türlü  anlamda dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. İnşallah belediye başkanı  olduğunuzda siz bu hedefe bizler de devlet olarak sonuna kadar sizi  destekleyeceğiz."

Bakan Albayrak, daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr.  Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde gençlerle bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleştirilen programda izleyicilerin sorularını  yanıtlayan Bakan Albayrak, program sonunda gençlerle fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek