Reklam
  • Reklam
AKŞENER’DEN DİKKAT ÇEKEN İSTANBUL SEÇİMİ AÇIKLAMASI

AKŞENER’DEN DİKKAT ÇEKEN İSTANBUL SEÇİMİ AÇIKLAMASI

İstanbul'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni'nde konuşan İYİ Parti lideri Akşener, İstanbul seçimlerini hatırlatıp İmamoğlu'nun başarısına değindi. Fatih Sultan Mehmet'ten örnek veren Akşener, İmamoğlu'na, "Aynı senin gibi, dedi ki, ‘Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım.’ Bizans’a rağmen, Avrupa’ya rağmen, Haçlılara rağmen...Ve İstanbul alındı, istikbalimiz...İstanbullu, istiklalinden sonra istikbaline el uzatıldığı zaman ikinci turda, 24 Haziran’da o eli kırdı. 805 bin fark

31 Ağustos 2021 - 10:24

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da etkinliğe katıldı.

Törende konuşan Akşener, şu ifadeleri kullandı;

*Tarih, milletlerin hayat hikayesidir. Yıl 1071, Alpaslan. Bir cuma günü namazdan çıktı, atının üstünde beyaz elbisesiyle askerlerine seslendi. “Biz, ölümü göze alarak bu toprakları fethedeceğiz. Burayı Türk ve Müslüman adaletiyle tanıştıracağız. Olabilir ki şehit düşeriz, bu elbisem kefenimdir, ama kazanırsak istikbalimiz buradadır” 26 Ağustos, istikbalin savaşı ve onun zaferi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti