Reklam
  • Reklam
AKP’Lİ VEKİLİN DİLİ SÜRÇTÜ

AKP’Lİ VEKİLİN DİLİ SÜRÇTÜ

Bir nikah törenine katılan AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, nikah defterini gelin ile damada verirken yaptığı konuşmasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum" dedi.

10 Ağustos 2021 - 15:28

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler’in kıydığı nikah törenine katılan AKP Milletvekili Şenel Yediyıldız, nikah defterini genç çifte verirken yaptığı konuşma tepkiyle karşılandı.

Yerel bir televizyon kanalının kameralarına takılan görüntüde Yediyıldız, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum. O diyor işte 1,3,5 sayıyor işte. Biz Rabbim ne kadar verirse o kadar çocuk istiyoruz. Ben defteri damat beye veriyorum, gelin hanıma geri versin diye” şeklinde konuştuğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peygamber gibi bahseden Yediyıldız’a sosyal medyadan tepkiler yağdı.

“DİYANET BU KONUDA KONUŞACAK MI?”

“Cumhurbaşkanının sünneti” sözlerine tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “AKP Ordu Milletvekili Şener Yediyıldız, Recep Tayyip Erdoğan'ı peygamber ilan etti! Nikah töreninde ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden nikah defterini vermek istemiyorum’ diyor. Her konuda konuşan Diyanet Başkanı Ali Erbaş bu konuda da konuşacak mısın?” diye sordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti