Reklam
  • Reklam
AKP’Lİ BELEDİYE, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TASARRUF KARARINI...

AKP’Lİ BELEDİYE, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TASARRUF KARARINI HİÇE SAYDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Haziran ayı sonunda yayımladığı "tasarruf tedbirleri" genelgesine kendi partisinin uymadığı ortaya çıktı. Resmi Gazete'de yayımlanan ve belediyelerin rapor, bülten ve benzeri yayınları basmayacağı, bu dokümanların hazırlanması ve paylaşımının elektronik ortamda yapılacağının belirtildiği genelgeyi AKP’li Afyonkarahisar Belediyesi'nin hiçe saydığı, belediyeye ait aylık gazete çıkartmaya devam ettiği ortaya çıktı.

27 Ağustos 2021 - 12:52

30 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla “tasarruf tedbirleri” genelgesi yayımlanmıştı…

Genelgede kamu kurum ve kuruluşlarının harcamalarında tasarruf sağlanması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımına ilişkin kararlar yer almıştı.

“DOKÜMANLARIN PAYLAŞIMI ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK”

Resmi gazetede yayımlanan kararlar arasında “Basın ve yayın Giderlerine Düzenleme” başlığı altında şu ifadeler yer almıştı:

* Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birimleri hariç hiçbir şekilde günlük gazete alımı yapılmayacak, görev alanı ile ilgili olmayan yayınlara abone olunmayacak.

* Rapor, bülten ve benzeri yayınlar basılmayacak, bu dokümanların hazırlanması ve paylaşımı elektronik ortamda yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti