Ak Partili Kalkan ağır konuştu!

Ak Partili Kalkan ağır konuştu!

“Gücümüzü şanlı tarihe sahip aziz milletimizden alıyoruz”Kaynak: AK Partili Kalkan: "Hepinizin boynu devrilsin"

15 Aralık 2016 - 14:08 - Güncelleme: 15 Aralık 2016 - 14:36

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Rekabet Kurumunun 2017 yılı bütçesi için söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, İstanbul’da yaşanan terör saldırısını lanetleyerek hain terör örgütüne “Birkaç gün evvel İstanbul'da güvenlik güçlerimiz hedef alınarak gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınıyorum, lanetliyorum. Alçaklara, katillere de sesleniyorum Hepinizin boynu devrilsin!” diyerek seslendi. 

Ülkemizin her şeye rağmen 2023 hedefine hızla ilerlediğini vurgulayan Kalkan, “Bu yoldaki rakiplerimiz güçlü ama biz gücümüzü şanlı tarihe sahip milletimizden alıyoruz. Milletimizin güveni devam ettikçe hiçbir engel TürkiyeCumhuriyetinin önünde duramayacaktır. İsmi FETÖ, PKK, DEAŞ ne olursa olsun hiçbir alçaklığa, kalleşliğe hele de 15 Temmuz gibi milletin iradesine kastedecek hainliğe müsaade etmedik, bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz, yedi dünya bunu böyle bilsin” diye konuştu. 

Rekabet Kurumu firmaları AR – GE’ye teşvik eder

Rekabet Kurumunun ülkemizdeki tüm mal ve hizmet piyasalarında rekabetin sağlanması, korunması, geliştirilmesi amacıyla faaliyet gösterdiğini belirten Kalkan, “Bu durumun firmaların varlıklarının devam etmesine, rakiplerine göre daha etkin, daha verimli olmaları için maliyetlerini azaltmaya ve AR-GE yapmaya teşvik eder.  Dolayısıyla, bu zaman dilimi, firmaların tüketicilere daha düşük fiyatlarla daha yüksek kalitede, daha çeşitli ürün ve hizmet sunmalarına yol açar” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Askeri kargo uçağımızın kara kutusu bulunmuştur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Askeri kargo uçağımızın...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş: Doğum yardımı desteğini çocuklar 5 yaşını doldurana kadar sürdüreceğiz
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş: Doğum yardımı...