Reklam
  • Reklam
AK PARTİ KARŞIYAKA’DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

AK PARTİ KARŞIYAKA'DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

MÜSİAD İzmir Şubesi Ana kademe YK Üyesi ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu AK Parti Karşıyaka İlçe Başkalığı görevine getirildi. 1 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongrenin ardından görevine resmen başlayacak olan Çiftçioğlu, başkan olacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

16 Mart 2018 - 12:42 - Güncelleme: 16 Mart 2018 - 14:24

AK Parti İzmir'in 1 Nisan Pazar günü gerçekleşecek kongrede Karşıyaka İlçe Başkanlığı için tek aday gösterilen MÜSİAD İzmir Şubesi Ana Kademe YK Üyesi ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı  İsmail Çiftçioğlu, görevi almak için gün sayıyor. 1 Nisan Pazar gününden sonra resmen başkan olacak olan Çifçioğlu, sosyal medya hesabından açıklama yapıp, kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür ederek, "Bizleri bağrına basan tüm teşkilatımızdan Allah razı olsun. Genel Merkezimizin ve İl Başkanımızın takdirleriyle Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın inşa ettiği Güçlü Türkiye yolunda bir nefer olarak tüm gücümüzle Karşıyaka teşkilatı olarak tüm samimiyetimizle çalışacağız.Teşkilatımızın her kademesiyle kucaklaşarak tek yürek olarak Karşıyaka’mızda güzel işler yapacağız İnşallah Rabbim Mahçup etmesin.. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İl Gençlik Kolları Başkanımız Adil Yüksel başta olmak üzere tüm büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ederim..” şeklinde açıklamada bulundu.  

İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU KİMDİR?

1990 Zonguldak doğumlu  Çiftçioğlu esnaf bir ailenin oğlu. İlköğretim ve lise hayatını Ereğli’de tamamlayan Çiftçioğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü'nü kazanınca İzmir'e yerleşti.  Lise yıllarında köşe yazarlığı ve radyo programcılığı da yapan Çiftçioğlu, Dokuz Eylül Üniversite Sanayi İşbirliği Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanlığı yaparak sivil toplum ve siyaset hayatı ile üniversite yıllarında tanıştı. 2010-2011 yılları arası Genç MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği 2011-2014 yılları arası Genç MÜSİAD İzmir Şube Başkan Yardımcılığı, 2014-2016 yılları arası Genç MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 2012-2014 yılları arasında Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Çiftçioğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliği görevinde de bulundu. Halen daha 2017 yılı itibari ile MÜSİAD İzmir Şubesi Ana Kademe YK Üyeliği ve Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütüyor.

Çiftçioğlu, iş hayatında ise girişimcilik örneği göstererek üniversite 3. sınıfta kendi şirketini kurarak inşaat sektöründe 6 yıldan bu yana faaliyet göstermeye devam ediyor.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti