Reklam
  • Reklam
Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık Kanal İzmir TV...

Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık Kanal İzmir TV Politik Gündem'de

SİYASETİN NABZI BU PROGRAMDA ATIYOR Türkiye'nin uluslararası politikalarına farklı bir bakış açısı getiren yıllardır devletin üst düzey mevkilerinde danışmanlıklar yapan usta gazeteci yazar Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Kanal İzmir TV Politik Gündem programında deneyimli moderatör Rıdvan Akgün'ün sorularını yanıtlıyor. Günün öne çıkan başlıkları bu programda ekranlarınızda...

22 Mart 2018 - 22:00

Türkiye'nin uluslararası politikalarına farklı bir bakış açısı getiren yıllardır üst düzey danışmanlıklar yapan usta gazeteci yazar Ak Parti İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık Kanal İzmir TV Politik Gündem programında deneyimli moderatör Rıdvan Akgün'ün sorularını yanıtlıyor. Günün öne çıkan başlıkları bu programda..

Türkiye üzerinde hesapları olan ülkelerin dün ve bugün hatta yarın yapacakları stratejileri öngörüleri ile bugüne taşıyan gazetecilikten siyasetin merdivenlerini hızla çıkan iç ve dış politikada yaşanan son gelişmeleri farklı bir bakılş açısıyla ele alan Kocabıyık, siyaseet damga vuracak yorumlarıyla Rıdvan Akgün'ün sorularını yanıtlıyor.

Politik Gündem programını www.kanalizmir.tv   ve www.izmirhabermerkezi.com internet adreslerinden izleyebilir ayrıca https://www.facebook.com/profile.php?id=100009523656362 facebook adresinden takip edebilirsiniz.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ,HÜSEYİN KOCABIYIK KİMDİR?

Hüseyin Kocabıyık,16 Ocak 1963’te Konya’da doğdu. Baba adı Ahmet, anne adı Fatma’dır.

Gazeteci-Yazar; Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Türkoloji Bölümünü bitirdi. Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden master derecesi aldı.

53, 54 ve 55. Hükümetlerde Başbakan Başdanışmanlığı, Türk Demokrasi Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Analitik Araştırmalar Merkezi Başkanlığı, Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreterliği, Politika Merkezi Düşünce Kuruluşu Genel Koordinatörlüğü, gazete köşe yazarlığı ve medya temsilciliği görevlerinde bulundu.

25. Dönem İzmir Milletvekili ve 26. Dönemde İzmir Milletvekili olarak seçildi. AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesidir.

Ak parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık İyi düzeyde İngilizce bilmekte olup, evli ve 1 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti