Reklam
  • Reklam
AK Parti İzmir’de gündem il kongresi

AK Parti İzmir’de gündem il kongresi

A Takımı'na yüzlerce talip var!

18 Nisan 2018 - 11:17

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Aydın Şengül’ün yönetiminde yer almak isteyen kişi sayısı 500’ü aştı. CV Bank’ın oluşturulduğu il binasında isimler tek tek görüşme odasına alınarak başvurular alındı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na Aydın Şengül’ün atanmasından sonra başlayan İzmir’deki ilçe kongreleri tamamlandı. Gözler, 28 Nisan Cumartesi günü yapılacak il kongresine çevrilirken Şengül’ün tek aday olarak yapacağı listede yer almak isteyenler de çalışmalarını sürdürüyor. Eski, yeni yönetim kurulu üyeleri dahil partide önceden görev almış birçok isim yeni yönetimde yer alabilmek için yetki bekliyor.

Şengül’ün oluşturacağı yönetim kurulu listesine başvuru sayısı 500’ü buldu. Birçok kişi yeni ekipte yer almak için CV’lerini bıraktı. Referansları ve şimdiye kadar yaptıklarının da yazıldığı listeler için CV Bank oluşturuldu. İzmir Koordinatör Milletvekillerinin de inceleyeceği isimler arasından Şengül’ün çalışma prensibine ve yönetimine göre isimler belirlenecek. Adaylarda, partiye bağlılık birinci esas olacak.

Yarın saat 10:00’da başlayacak olan mülakatlara Kütahya Milletvekili İshak Gazel ile Konya Milletvekili Ömer Ünal başkanlık yapacak. Kurulacak farklı komisyonlar 3-5 dakika arayla görevlere talip alanlara sorular sorarak fikirlerini alacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti