Reklam
  • Reklam
AK PARTİ İZMİR 1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI CEMAL BEKLE:...

AK PARTİ İZMİR 1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI CEMAL BEKLE: ''İZMİR SEVDALISIYIM''

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekile adayı Cemal Bekle, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Hüner ve bir süre önce ameliyat olan gazeteci-yazar Okan Yüksel'i evinde ziyaret etti.

28 Mayıs 2018 - 13:08

Bekle, TGS İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Hüner'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, İzmir doğumlu ve  ''İzmir sevdalısı'' olduğunu bildirdi.

''Romanların milletvekili adayı'' olarak lanse edildiğini ancak, kendisinin İzmir'in tamamını kucaklayacak bir yapısı bulunduğunu ifade eden Cemal Bekle, şunları kaydetti:

''Ailem mübalede sonrası İzmir'e yerleşmiş. Ben, doğma büyüme İzmir'liyim. İzmir sevdalısıyım. Kentin sorunlarını, çözümlerini biliyorum. Ekip insanıyım. 2016-2021 Roman Stratejik Eylem Raporu'nun hayata geçirilmesi ve gördüğümüz sorunların giderilmesi yolunda çalışma yapacağım. Gazetecilerin Meclis'teki sesi olacağım.  Basın mensuplarının sorunlarının çözümü konusunda da meslek ve emek örgütleriyle birlikte hareket edeceğim.''

Hüner, ziyaretten mennuniyet duyduğunu belirterek, Bekle'ye başarılar dileledi.

Cemal Bekle, bu ziyaret öncesi,  ameliyat olan İzmir 68'liler Platformu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şubesi Denetleme Kurulu Başkanı, Gazeteci-Yazar-Şair Okan Yüksel'i evinde ziyaret etti.

Yüksel'i ziyaretinde ''geçmiş olsun, acil şifa dilerim'' temennisinde bulunan Bekle, ''Okan Ağabeyim, Kahramanlar Semtinde bizim çocukluğumuzda spora yönelmemiz konusunda önemli katkılar verdi. Ondan hayata dair çok şey öğrendik. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum''dedi.

Yüksel de, Bekle'ye milletvekilliği adaylığının ''kent için hayırlı ve uğurlu olmasını'' söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti