Reklam
  • Reklam
AK Parti’den Ege Zirvesi

AK Parti'den Ege Zirvesi

Belediye Başkanları Ve Meclis Üyeleri Denizli'de Toplanacak

16 Mart 2018 - 17:14

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Ege Bölgesi’nde bulunan belediye başkanları ve meclis üyelerini Denizli’de toplantıya çağırdı. İki gün sürecek kampta projeler, seçim çalışmaları ve hazırlıklar masaya yatırılacak.

 AK Parti Genel Merkezi, Denizli’de yerel yönetimler toplantısı yapma kararı aldı. Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın koordinasyonunda gerçekleştirilecek “istişare toplantısında” projeler, çalışmalar ve seçime yönelik genel görüşler masaya yatırılacak.  Ege Bölgesi İllerinde görev yapan belediye başkanları, ilçe başkanları, üç kademe il ve ilçe yerel yönetimler başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları da toplantıya katılacak. İki gün sürecek kamp sonrası rapor hazırlanarak genel merkeze sunulacak.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Pazar günü İzmir’e gelerek özel olarak İzmir’deki belediye başkanları ve meclis üyeleriyle buluşacak. Toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve milletvekilleri de katılacak. İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek buluşmada İl Başkanı Aydın Şengül de değerlendirmelerde bulunacak.

Öte yandan, Denizli’deki bölge toplantısına İzmir’de bulunan AK Partili 7 ilçe belediye başkanı da gitti. Başkanlara, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan da eşlik ediyor. Toplantıda, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın İzmir’deki belediye başkanları adına konuşma yapması da bekleniyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti