Reklam
  • Reklam
Ağır kokular gelen binada erkek cesedi bulundu

Ağır kokular gelen binada erkek cesedi bulundu

İstanbul'da 2 katlı binadan gelen ağır koku ihbarıyla bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, merdiven boşluğunda bir erkeğe ait cansız beden buldu

24 Ağustos 2022 - 09:01

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 2 katlı binadan gelen ağır kokulardan rahatsız olan çevre sakinleri, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler ise binada erkek cesedi buldu.

Olay, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1068 Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 katlı binadan gelen ağır kokular nedeniyle rahatsız olan çevre sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri içeri girdiğinde merdiven boşluğunda hareketsiz yatan kişiyi buldu.

UZUN BİR SÜRE ÖNCE ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

DHA'nın haberine göre; sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, bina içinde bulunan kişinin uzun süre önce öldüğü belirlendi.

Polis ekipleri olayın yaşandığı binada detaylı inceleme yaptı. İncelemelerin ardından binadan çıkarılan kişinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ölen kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlatırken, kesin ölüm nedeni ise otopsiden sonra belirlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti